Полеты на воздушном шаре

Zbor cu balonul în formă de inimă

Am adus în Moldova un balon în formă de Inimă pentru a vă face călătoria și mai romantică. Până la urmă, ce ar putea fi mai bine decât să-ți ceri iubita de soție într-un balon cu aer cald în formă de inimă? De asemenea, va fi foarte simbolic să mergeți într-o lună de miere sau să vă sărbătoriți aniversarea într-un balon atât de luminos.

Vezi detalii

Zboruri private cu balonul

Zborurile private cu balonul cu aer cald sunt zborurile, cînd comandați un aerostat sau chiar ambele concomitent. Baloanele și ecipa noastră sunt la dispoziția Dvs.

Vezi detalii

Zboruri în grup cu balonul

Zboruri în grup cu balonul sunt cea mai accesibile modalitate de zbor cu balonul cu aer cald. Aici plătiți doar locul în coșul balonului. Zburăm când se formează grupul.

Vezi detalii

Zboruri corporative cu balonul

Balonul cu are cald la sărbătoarea Dvs. – o distracție deosebită pentru invitați. În timpul evenimentului, oaspeții vor avea posibilitatea să afle mai amănunțit, ce e un balon cu aer cald.

Vezi detalii

Publicitate pe aerostat

Eficiența resurselor financiare investite în desfășurarea de promoții cu folosirea balonului publicitar, este mult mai mare decât la plasarea publicității obișnuite. Balonul cu publicitate poate fi transportat în orice oraș, prezentând o extindere semnificativă a prezenței geografice a unei mărci în promovare.

Vezi detalii

Zbor cu balonul ancorat

Zborul captiv – este un regim de funcționare a balonului cu aer cald, în care pasagerii sunt urcați la circa 30 – 50 de metri înălțime. În vederea asigurării unei ascensiuni în condiții de maximă siguranță, balonul este atașat cu trei hamuri de construcțiile de la sol.

Vezi detalii

Comandă zbor

12345678

Cuvinte despre noi

Irina Babusenco

Irina Babusenco

Vă mulțumim! Am petrecut o dimineață nemaipomenită! Acest zbor minunat c balonul o să ne rămînă în amintire pentru totdeauna. Totul este organizat foarte bine. Un pilot de excepție și întrega echipă. Numai impresii frumoase. Vă mulțumim frumos!

Victor Snegur

Victor Snegur

Amintiri frumoase și impresii de neuitat. Vă mulțumim mult, Eugen și echipa! Frumos, interesant, comfortabil. Această echipă sunt ași în ceea ce fac. Recomand tuturor. Visați, zburați și savurați.

Tatiana Curteva

Tatiana Curteva

Zborul cu balonul - e ceva foarte frumos. La început îmi era frică, dar s-a adeverit să fie foarte plăcut. Doar frumusețe și impresii, impresii, impresii. Recomand cu drag clubul Aerolux. Sunt profesioniști.