Întrebări frecvente

Cît costă zborul cu balonul cu aer cald?

Dacă comandați balonul pentru zbor privat, prețul începe de la 349 u.c. În caz că doriți un zbor cu balonul în grup, prețul este de 99 u.c.

Cum ne îmbrăcăm pentru zborul cu balonul și ce trebuie să luăm cu noi?

Pentru călatoria cu balonul cu aer cald e bine să vă îmbrăcați în haine comode, preferabil din bumbac, la fel și încălțămintea trebuie să fie comodă. Pentru zborurile matinale ar fi bine să luați încălțăminte impermiabilă, deoarece poate fi rouă pe terenul de start. Pentru doamne, nu se recomandă încălțăminte pe tocuri. E de dorit capul să fie acoperit, chiar dacă vremea e caldă. Mănuși se recomandă, dacă doriți să participați la pregătirea balonului pentru zbor. În timpul zborului vîntul nu se simte, deoarece balonul se mișcă în direcția acestuia.
Luați aparate foto sau video. Gențile mari mai bine să le lăsați în mașină.

Cum pot fi achiziționate Certificatele cadou?

Certificatele cadou pot fi cumpărate prin curierul nostru sau la sediul biroului. Livrarea prin curier a Certificatului cadou în Chișinău este gratuită, se efectuează în termen de 4-5 ore din momentul confirmării comenzii, zilnic de la 10:00 la 19:00. La achiziționarea certificatului cadou, vom încheia cu Dvs. un contract de prestare a serviciilor de organizare și desfășurare a zborului.
Pentru comoditatea clienților, avem mai multe forme de plată a Certificatelor cadou. Certificatele cadou pentru zboruri cu balonul cu aer cald sunt valabile timp de 6 luni de la data cumpărării. Beneficiarul cadoului original alege data și ora, când îi este convenabil să folosească serviciile noastre și să activeze Certificatul cadou.

Cum se desfășoară zborurile?

Zborurile cu balonul se pot efectua în orice timp al anului! Titularul Certificatului cadou ne anunță cu 6-8 zile înainte de data selectată pentru zbor și dacă condițiile meteorologice sunt favorabile, zborul va avea loc. În caz de vreme rea la data desemnată, zborul va fi amânat pentru alta zi. Pentru a activa Certificatul cadou, deținătorul acestuia ne va contacta la telefon și ne va anunța numărul individual al certificatului. Zborurile sunt desfășurate în baza normelor privind efectuarea zborurilor.

Adreseaza o întrebare