Zboruri cu balonul

Zbor cu balonul ancorat

Vă propunem o ridicare de la sol într-un balon ancorat. Zborul captiv – este un regim de funcționare a balonului cu aer cald, în care pasagerii sunt urcați la circa 30 – 50 de metri înălțime. În vederea asigurării unei ascensiuni în condiții de maximă siguranță, balonul este atașat cu trei hamuri de construcțiile de la sol. Astfel balonul poate ridica mai mult de 100 de persoane (30-40 persoane într-o oră de lucru).

Prețul este de 500€

Organizarea si desfășurarea zborului captiv cu balonul.
– Ridicări captive în ancoră cu balonul, cu durata de 1 oră
– Cronometrarea timpului începe din momentul primei ascensiuni.
– Urcarea în coșul balonului 30-40 oameni
– Obținerea permiselor necesare de la organele de trafic aerian
– Asigurarea securității persoanelor din coș sau din apropierea balonului cu aer cald
– Asigurarea tuturor participanților la zbor la compania de asigurări

Toți participanții la zbor reprezintă pentru noi persoane VIP și toată atenția noastră este concentrată asupra lor, fapt care le garantează un zbor sigur și confortabil. Suntem mereu bucuroși să vă ajutăm să le oferiți un cadou neobișnuit apropiaților și prietenilor Dvs.

Cum pot fi achiziționate Certificatele cadou?

Certificatele cadou pot fi cumpărate prin curierul nostru sau la sediul biroului. Livrarea prin curier a Certificatului cadou în Chișinău este gratuită, se efectuează în termen de 4-5 ore din momentul confirmării comenzii, zilnic de la 10:00 la 19:00. La achiziționarea certificatului cadou, vom încheia cu Dvs. un contract de prestare a serviciilor de organizare și desfășurare a zborului.
Pentru comoditatea clienților, avem mai multe forme de plată a Certificatelor cadou. Certificatele cadou pentru zboruri cu balonul cu aer cald sunt valabile timp de 6 luni de la data cumpărării. Beneficiarul cadoului original alege data și ora, când îi este convenabil să folosească serviciile noastre și să activeze Certificatul cadou.

Cum se desfășoară zborurile?

Zborurile cu balonul se pot efectua în orice timp al anului! Titularul Certificatului cadou ne anunță cu 6-8 zile înainte de data selectată pentru zbor și dacă condițiile meteorologice sunt favorabile, zborul va avea loc. În caz de vreme rea la data desemnată, zborul va fi amânat pentru alta zi. Pentru a activa Certificatul cadou, deținătorul acestuia ne va contacta la telefon și ne va anunța numărul individual al certificatului. Zborurile sunt desfășurate în baza normelor privind efectuarea zborurilor.

Alte tipuri de zbor cu balonul

Comandă zbor

12345678